Εγκατάσταση του Skype

Για να εγκαταστήσετε το Skype, πληκτρολογείτε την παρακάτω διεύθυνση : https://www.skype.com/el/get-skype/ και επιλέγετε “Λήψη του skype για windows” (ανάλογα με το λειτουργικό που έχετε). Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι συνοπτικά τα παρακάτω :

Στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέξτε  «Αποθήκευση Αρχείου»


Και όταν το αρχείο κατέβει, το εκτελείτε και πατάτε «Εγκατάσταση».

Στη συνέχεια πατάτε Συνέχιση στα επόμενα παράθυρα, αφού διαβάσετε το περιεχόμενο τους, μέχρι να εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα :

Εφόσον δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε Δημιουργήστε έναν! για να συνεχίσετε στη δημιουργία λογαριασμού.

Δημιουργία λογαριασμού

Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό skype συνδεδεμένο με το κινητό σας τηλέφωνο:


Επιλέγοντας «Χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό του Skype με κάποιο e-mail που έχετε ήδη. Καταγράφετε το e-mail σας και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιείτε με τον λογαριασμό σας.


Επιλέγετε Επόμενο και καταγράφετε το όνομά σας και το επώνυμό σας, τα στοιχεία της γέννησής σας και ακολουθεί επαλήθευση του λογαριασμού, στέλνοντάς σας το Skype έναν κωδικό στο e-mail που έχετε δώσει. Εισάγετε τον κωδικό που σας στάλθηκε (σε επόμενη οθόνη), εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε, προσθέτετε εικόνα σας (αν θέλετε). Υποστηρίζεται τύπος εικόνας jpeg. Συνεχίζετε με τον έλεγχο του ήχου. Κάνετε και δοκιμή.


Συνεχίζετε με έλεγχο της βιντεοκάμεράς σας. Το Skype ανιχνεύει αυτόματα τη βιντεοκάμερα που έχετε συνδεδεμένη ή ενσωματωμένη στον υπολογιστή σας και θα δείτε τι βλέπει εκείνη τη στιγμή η βιντεοκάμερα. Πάντα μπορείτε να αλλάξετε και κάποιες ρυθμίσεις αργότερα από: Προφίλ - Ρυθμίσεις - Ήχος και βίντεο.

Ακολουθεί παράθυρο το οποίο παραπέμπει σε πληροφορίες για την προστασία προσωπικών δεδομένων και για τις Επαφές. Με επιλογή του ΟΚ, βρίσκεστε στην αρχική σελίδα του Skype.Last modified: Wednesday, 23 September 2020, 10:38 AM