Περιγραφή


Το Remind είναι ένα ελεύθερο, ασφαλές, και εύχρηστο εργαλείο επικοινωνίας που βοηθά τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια άμεση σύνδεση με τους μαθητές και τους γονείς τους.

Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς στην Αμερική χρησιμοποιούν την εφαρμογή σύμφωνα με το άρθρο του NPR. Το Remind επιτρέπει στους καθηγητές να στένουν μηνύματα - μέσω email, τηλεφώνου, iPad ή Android - σε μια ολόκληρη τάξη με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι μια υπηρεσία πολύ ανερχόμενη.

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Remind τόσο δημοφιλές είναι:

Άμεση και εύκολη σύνδεση

Οι καθηγητές απλά εγγράφονται, δημιουργούν μία τάξη, προσθέτουν μαθητές και ξεκινούν να στέλνουν μηνύματα. Οι μαθητές και οι γονείς εγγράφονται στην τάξη αυτή χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό της τάξης.

Ασφαλής σύνδεση

Τα τηλέφωνα των μαθητών και των γονέων παραμένουν κρυφά έτσι η επικοινωνία είναι 100% ασφαλής. Επίσης διατηρείται ιστορικό των μηνυμάτων αν χρειαστεί.

Αποδοτική επικοινωνία

Εξοικονόμηση χρόνου στέλνοντας προγραμματισμένα μηνύματα με κείμενο, φωτογραφία ή ακόμα και ηχογραφημένο μήνυμα απ' ευθείας στα κινητά των μαθητών και των γονέων.

Δωρεάν

Οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Remind ΔΩΡΕΑΝ σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς καμία δέσμευση.

Το βασικότερο μειονέκτημά του προς το παρόν είναι ότι δεν έχει ελληνική μετάφραση, οπότε η διεπαφή είναι στα αγγλικά. Βέβαια είναι τόσο εύκολο στη χρήση για τον μαθητή ή τον γονέα που δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα.


Τελευταία τροποποίηση: Sunday, 8 March 2020, 10:34 AM