Εκδοχές της e-me


Κύρια-επίσημη εκδοχή μόνο για χρήστες ΠΣΔ

H κύρια, επίσημη εκδοχή της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας e-me, η οποία απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και –σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις– περιλαμβάνει την πιο πλήρη και πιο πρόσφατη λειτουργική έκδοση της e-me.

Η είσοδος των μαθητών και των εκπαιδευτικών στην επίσημη εκδοχή της e-me γίνεται ΜΟΝΟ με λογαριασμούς Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ), εξασφαλίζοντας έτσι ότι όλοι οι χρήστες της είναι πιστοποιημένοι.

Στην επίσημη εκδοχή της e-me περιλαμβάνεται επίσης υποστήριξη χρηστών και όλες οι αναφερόμενες παροχές.
Χρησιμοποιώντας την επίσημη εκδοχή της e-me βρίσκεστε σε έναν ασφαλή χώρο, όπου μπορείτε να (συν-)εργαστείτε με τους υπόλοιπους πιστοποιημένους χρήστες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

e-me για όλους

Η "e-me για όλους" απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me, χωρίς να διαθέτουν ή χωρίς να χρησιμοποιήσουν λογαριασμό του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους: μαθητές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, επιμορφωτές, φοιτητές, προσωπικό φορέων, ή άλλους ενδιαφερόμενους. Η είσοδος γίνεται με απλή εγγραφή. Η "e-me για όλους" έχει την ίδια λειτουργικότητα με την επίσημη e-me, όμως επειδή οι χρήστες της δεν είναι πιστοποιημένοι (δεν γίνεται ταυτοποίηση χρηστών), δεν παρέχει τα ίδια επίπεδα ασφάλειας, ενώ δεν προσφέρονται αντίστοιχες παροχές και υποστήριξη χρηστών.


Είσοδος στην πλατφόρμα

Για την είσοδο στην e-me χρειάζεται να έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό χρήστη. Όταν θα ζητήσετε να δείτε μία σελίδα της e-me, ο περιηγητής αυτόματα θα σας οδηγήσει στη σελίδα ταυτοποίησης χρήστη, όπου θα χρειαστεί να δώσετε σωστά τα στοιχεία του λογαριασμού σας: το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Εφόσον διαθέτετε λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επίσημη έκδοση της e-me. Πατώντας στο κουμπί "ΕΙΣΟΔΟΣ" θα μεταβείτε στη σελίδα πιστοποίησης χρηστών του ΠΣΔ, όπου μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο ΠΣΔ και να εισέλθετε στην e-me.

Επίσημη εκδοχή της e-me


Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 8:40 AM