Skip to main content
Completion requirements
Opened: Sunday, 22 March 2020, 11:55 PM
Due: Sunday, 5 April 2020, 11:55 PM

Περιγραφή


Στη δραστηριότητα αυτή θα προσπαθήσετε να προγραμματίσετε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης στο οποίο θα είστε ο εισηγητής. Το σεμινάριο απευθύνεται στους συναδέλφους σας και θα πρέπει να βρεθεί η καταλληλότερη ώρα για να πραγματοποιηθεί.
Για να ξεκινήσετε μεταβείτε στο https://doodle.com/ πατήστε το κουμπί  

Δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή/είσοδος σας στην εφαρμογή.

Βήμα 1: Συμπληρώστε κατάλληλα με δικά σας κείμενα τα πεδία που εμφανίζονται, τίτλο σεμιναρίου, τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί και κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο.


Βήμα 2: Στην επόμενη σελίδα θα ορίσετε τις μέρες και τις ώρες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε το σεμινάριο. Για κάθε ημερομηνία μπορείτε να επιλέξετε είτε την ίδια ώρα είτε διαφορετικές. Θα θέλαμε να εισάγετε τουλάχιστον 5 πιθανές ημερομηνίες με τις ώρες τους.



Εναλλακτικά
Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να περιοριστείτε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Free Text και να συμπληρώσετε τις διαθέσιμες επιλογές των συμμετεχόντων χρησιμοποιώντας ελεύθερο κείμενο. Π.χ.

Στην επόμενη οθόνη επιλέγετε μόνο Continue.


Βήμα 3: Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και το email σας για να ενημερώνεστε όταν γίνεται μια καταχώρηση.


Βήμα 4: Στην επόμενη οθόνη εμφανίζονται οι τρόποι (Link ή Email) με τους οποίους μπορείτε να προσκαλέσετε τους συναδέλφους σας να απαντήσουν.


Είτε αντιγράφετε το σύνδεσμο και για την εκδήλωση και να τον κοινοποιείτε στους ενδιαφερόμενους είτε αποστέλετε την πρόσκληση για την εκδήλωση απ' ευθείας με email στους πιθανούς συμμετέχοντες μέσω του doodle. Σ΄ αυτήν τη δεύτερη περίπτωση χρειάζεται όμως να κάνετε εγγραφή ή/και σύνδεση. Αν το επιλέξετε, συμπληρώνετε τα email των παραληπτών στον κατάλληλο χώρο και πατάτε το Send.


Στα πλαίσια της δραστηριότητας χρησιμοποιήστε την παρακάτω μηχανή αναζήτησης συνεργατών, όπου θα πρέπει να εισάγετε τον σύνδεσμο της εκδήλωσής σας και χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους των συναδέλφων σας, να συμπληρώσετε την προτίμησή σας στις εκδηλώσεις τους. Μπορείτε να βρείτε και emails από τους Συμμετέχοντες και να στείλετε το link.


3

simple

Βρείτε συνεργάτες (Beta)

Εισάγετε εδώ τον σύνδεσμο της εκδήλωσής σας